Kosor zbog Palme napao vođe braniteljskih udruga

Vijesti 03. stu 201814:35 > 14:43
/ilustracija

Šef HSLS-a Darinko Kosor na Facebooku se okomio na vođe braniteljskih udruga nakon jučerašnjeg službenog posjeta Dragana Markovića Palme zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. Podsjetimo, Palma je bivši gradonačelnik Jagodine i surađivao je s Arkanom u devedesetima.

VEZANA VIJEST

“GDJE STE SE JUČER SKRILI VOĐE BRANITELJSKIH UDRUGA? Zar niti jedne riječi o najboljem Arkanovom prijatelju i političkom partneru? Zar su vam toliko dragi novci iz zagrebačkog proračuna? Zar vam je toliko od koristi Bandić koji se skrivao po zagrebačkim tunelima za vrijeme Domovinskog rata? Gdje su sad vaše press konferencije? Sram me je danas.. Ne radi Palme i Bandića jer oni su za mene isto..Već radi nas moji suborci. Radi svih onih tisuća poginulih ali i živih”, poručio je Kosor na Facebooku  

Palma, koji je 1993. osnivao Stranku srpskog jedinstva s Draganom Ražnatovićem Arkanom, jučer je nevoljko pred novinarima komentirao svoj put devedesetih, a tu temu je izbjegavao i Milan Bandić. 

Palma je istaknuo da nije imao veze s ratom u Hrvatskoj, da nije bio vojnik i da nije bio u Tigrovima.

“Ja sam u politiku ušao 1995. Idemo u budućnost, kako da bolje žive građani”, rekao je Palma dodavši da neće govoriti o prošlosti, uz poruku “poštujte i čuvajte” gradonačelnika Bandića.

Obojica su pozivala da se gleda u budućnost i da se stvara zajedništvo. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.