Osumnjičeni za ubojstva u zagrebačkim Strugama priveden na sud

Vijesti 28. stu 201811:49 > 15:12
Borna Filic/PIXSELL

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim da je u nedjelju počinio dvostruko ubojstvo u zagrebačkom naselju Struge. Osumnjičeni je priveden na Općinski kazneni sud u Ilici.

“Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta, Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke su u suradnji s policijskim službenicima IV. policijske postaje Zagreb te Službom općeg kriminaliteta Sektora općeg kriminaliteta i međunarodne policijske suradnje Ravnateljstva policije i vještacima CFIIV Ivan Vučetić, a u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu, dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva iz čl. 111 t. 1 i 2 Kaznenog zakona Republike Hrvatske na štetu 76-godišnjakinje i 50-godišnjaka”, javili su iz policije. 

VEZANE VIJESTI

Sumnja se da je 35-godišnjak u noći s 23. na 24. studenoga 2018. između 21.30 i 7 sati, nasilno ušao u obiteljsku kuću u III. Strugama dok su oštećene osobe bile u spavaćim sobama te im je u namjeri da ih usmrti na okrutan način, nožem u predjelu vrata nanio smrtonosne ozljede. Potom se vratio u svoju kuću te je oko 7 sati napustio naselje Struge i otputovao iz Republike Hrvatske, kažu u policiji..

“Jučer, 27. studenoga 2018. osumnjičeni je uhićen na GP Bajakovo i doveden u službene prostorije PU zagrebačke na kriminalističko istraživanje nakon kojeg je u zakonskom roku doveden pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, javili su iz zagrebačke policije. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.