Bivšoj školi za Božić darovao 630.000 kuna

Vijesti 02. sij 201911:03 > 11:16
Davor Javorovic/PIXSELL (ilustracija)

Bivši učenik Osnovne škole Milana Langa u Bregani inicirao je 630.000 kuna vrijednu novčanu donaciju školi. Oduševljeni ravnatelj sada može razmišljati o početku izgradnje nove školske dvorane.

Osnovna škola Milana Langa u Bregani ovih je dana dobila nezapamćen božićni poklon. Naime, na njihov je račun sjelo nevjerojatnih 630.000 kuna, a božićni dobrotvor škole i inicijator donacije njihov je nekadašnji učenik, čija pak djeca danas pohađaju istu školu.

Igor Matijašić, ravnatelj škole, na Facebooku je pojasnio kako su velikodušan iznos školi donirali Arena Centar Zagreb i NEPI Croatia Menagement, no kako je sve inicirao Tomislav Dekalić, direktor Arena Centra, ujedno i bivši učenik male škole na samoj granici sa Slovenijom, koju sada pohađaju njegova djeca, javlja srednja.hr .

VEZANE VIJESTI

Prekrasan božićni poklon i još jedna u nizu lijepih vijesti koje se vezuju uz školu u Bregani te sjajan “kotač zamašnjak” za novu godinu. Možda je došlo vrijeme da se konačno postavi kamen temeljac za novu školsku dvoranu, zaključio je Matijašić koji je, pak, prošle godine vratio kino u Breganu i školu učinio centrom kulturnog i društvenog života.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mrežaTwitter|Facebook| Instagram.