"Znam tko mi podmeće, očekujem nove napade, ali uskoro ću i ja nešto reći!"

Vijesti 21. ožu 201908:20 > 08:26
N1

U zadnjih desetak dana ministrica regionalnog razvoja i EU fondova u Vladi RH Gabrijela Žalac već drugi put je u fokusu javnosti i medija.

Prvo je imala prometnu nesreću u kojoj je automobilom naletjela na 10-godišnju djevojčicu koja je neoprezno pretrčavala cestu i koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede. Potom se saznalo i kako joj vozačka dozvola nije važeća gotovo tri godine. Desetak dana kasnije Žalac se ponovno našla u središtu pozornosti, ali sada zbog luksuznog Mercedesa E klase koji je parkiran u dvorištu njene obiteljske kuće u Vinkovcima, a koji nije prijavila u svojoj imovinskoj kartici. 

VEZANE VIJESTI

Žalac tvrdi da su automobil njezini roditelje uzeli u najam te da joj cijelu aferu netko podmeće. Večernjem listu je rekla i da očekuje nove napade.

“Očekujem nove napade. Samo ne znam dokle su spremni ići”, kaže ministrica.

“Poslije one prometne nesreće bila sam u stanju šoka. Tako nešto nikome, pa niti ovim mojim dušobrižnicima i svima koji me napadaju, ne bih poželjela. U ponedjeljak sam izašla pred medije i rekla što imam. Emotivna sam osoba koju je sve to jako pogodilo, a što se moglo vidjeti kad stala pred medije. Zahvaljujući potpori moje obitelji, prijatelja i suradnika, odlučila sam nastaviti raditi i to više nego ikada. Što me više napadaju, ja mogu još više i još bolje raditi. Vjerujem da mojim dušobrižnicima to nije niti malo ugodno kada vide”, rekla je.

“Ja točno znam odakle sve to ide, tko je dao broj mobitela mog supruga i davao neistinite informacije. Znam sve i sve mi je jasno! Jedan dio odnosi se na medijsko reketarenje, a veliku ulogu u svemu imaju i unutarstranački obračuni koji su vezani uz predstojeće izbore za EU parlament. Međutim, uskoro ću i ja reći neke stvari, neću više šutjeti jer mi je dosta napada na mene i moju obitelj”, poručuje ministrica.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža TwitterFacebook | Instagram.