Veleposlanici zemalja EU-a u posjetu N1 televiziji

Vijesti 29. ožu 201910:28 > 10:48
N1

Veleposlanici Finske, Danske i Austrije, te otpravnici poslova u veleposlanstvima Švedske, Italije i Norveške posjetili su sjedište N1 Zagreb. Zanimalo ih je kako izgleda naš radni dan, kako pripremamo najnovije vijesti za naše gledatelje, ali i kako naši reporteri ocjenjuju stanje medija u Hrvatskoj.

U danu kada su se donosile odluke o sudbini brodogradilišta koje će utjecati na hrvatsko gospodarstvo, veleposlanici šest europskih zemalja mogli su se iz prve ruke uvjeriti kako urednički i reporterski timovi N1 prate razvoj događaja i nabrže donose najnovije informacije i objektivne analize našim gledateljima. 

Osim upoznavanja veleposlanika s tehnologijom proizvodnje televizijskog sadržaja na news kanalu bila je ovo i izvrsna prilika za razgovor s našim urednicima i reporterima o predstojećim izborima za Europski parlament, Brexitu, investicijskoj klimi u Hrvatskoj, te demokratskim standardima i medijskom zakonodavstvu u našoj zemlji.

N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1

Kako je tema brodogradilišta jedna od najaktualnijih posljednjih dana, a mi smo novinari, nismo mogli pustiti veleposlanike bez da ih pitamo o iskustvima s brodogradnjom u njihovim zemljama.

Dio razgovora s finskim veleposlanikom u Hrvatskoj Ristom Piipponenom i njegovim danskim kolegom Christianom Thorningom pogledajte OVDJE.

Cijeli intervju možete pogledati u nedjeljnom izdanju Točke na tjedan.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter|Facebook| Instagram.