Bandić: Našu listu čine stručni, a ne podobni ljudi

Vijesti 08. tra 201914:18 > 14:19
N1

Stranka Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti predala je u ponedjeljak Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) kandidacijsku listu za predstojeće izbore za Europski parlament, pri čemu je njezin predsjednik Milan Bandić istaknuo kako listu njegove stranke čine stručni, a ne podobni ljudi.

“Jedina smo stranka koja ima nositeljicu liste koja nikada nije bila ni u jednoj stranci, jedina stranka na čijoj listi od 12 kandidata 11 nije u stranci”, kazao je Bandić nakon predaje liste.

Stranka rada i solidarnosti, dodao je, uvijek će nacionalne interese staviti ispred uskih stranačkih interesa. “Struka, kompetencije, karijera, djela, a ne podobni i poćudni”, naglasio je Bandić i dodao da dok i druge stranke ne zatome stranačke interese neće biti sreće za zemlju. 

VEZANA VIJEST

Nositeljica Bandićeve liste Martina Bienenfeld kazala je kako listu čine 12 profesionalaca koji iza sebe imaju bogate karijere i rezultate te da će, ukoliko budu izabrani, na tom tragu raditi i u Europskom parlamentu te promicati interese građana Hrvatske.

Kandidat Davor Štern naglasio je da Hrvatska u Europu treba poslati najbolju reprezentaciju sastavljenu od najboljih igrača kako bi se stvorili što bolji uvjeti za napredak Hrvatske, a kandidatkinja Jelena Pavičić Vukičević da će dati sve od sebe i pokušati “vratiti osmjeh na lica naših ljudi”.

“Sve što ima veze sa poboljšanjem kvalitet života, boljim uvjetima rada, s boljim socijalnim statusom naših sugrađana bit će naša tema”, kazala je Pavičić Vukičević.

Nositeljica Bandićeve liste je Martina Bienenfeld, a na njoj se još nalaze Jelena Pavičić Vukičević, Davor Štern, Hrvoje Burić, Irena Cajner Mraović, Veljko Đorđević, Ljubo Jurčić, Jozo Milićević, Marijo Možnik, Krešimir Rogina, Gordana Rusak i Ana Vlahov.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram