Pljačka banke u Karlovcu

Vijesti 21. svi 201913:42 > 13:49
(ilustracija)

Nepoznati muškarac u utorak oko 11,15 sati, uz prijetnju vatrenim oružjem, počinio je razbojništvo u banci u karlovačkoj povijesnoj jezgri Zvijezda i pobjegao s manjom količinom novca, a pritom nitko nije ozlijeđen, doznaje se u policiji koja provodi očevid.

Direktorica marketinga razvoja i općih poslova Karlovačke banke Kristina Hata, zadužena i za koordinaciju sigurnosti banke, potvrdila je Hini da je do razbojništva došlo u šalter sali njihove centrale u Ulici Ivana Gorana Kovačića, da je maskirani razbojnik s pištoljem pobjegao te da se za njim traga.

“Mogu reći da je ukradena mala količina novca, sa samo jednog šaltera, da razbojnik nije ušao u trezor, već je pobjegao i to bez da je ikoga ozlijedio, a nije ispalio ni jedan metak. Traje očevid, a policiji smo dali i snimku razbojništva, jer sukladno Zakonu o zaštiti financijskih institucija Karlovačka banka ima video-nadzor“, rekla je Hata i najavila da će se banka otvoriti uskoro, u popodnevnim satima.

Karlovačka banka bila je na meti kradljivaca i u ožujku prošle godine kada je s eksplozivom raznesen njihov bankomat u četvrti Dubovac. Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Senka Staroveški potvrdila je da je to kazneno djelo “uspješno razriješeno”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram