Amsterdamska koalicija na sastanku u Buzetu: Ostvarili smo cilj

Vijesti 06. lip 201919:40 > 19:45
Amsterdamska koalicija

Član Europskog parlamenta Valter Flego, predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš, predsjednik HSS-a Krešo Beljak, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja, potpredsjednik PGS-a Damir Pilepić, predsjednik Laburista David Bregovac, predsjednik Demokrata Mirando Mrsić i predsjednik IDS-a Boris Miletić, sastali su se danas u Buzetu i analizirali rezultate izbora.

Zajedničkom izjavom poručili su; postavljeni cilj Amsterdamske koalicije, a to je jedan mandat u Europskom parlamentu je ostvaren i suradnja naših stranaka se nastavlja. Više nego ikad prije, Hrvatskoj je potrebna jaka alternativa koja će preuzeti odgovornost za zemlju i stati na kraj rastućem populizmu i jačanju radikalne desnice. Dogovoreno je da se krene u izradu programa za sljedeće parlamentarne izbore. Naš program pokazat će progresivno lice Hrvatske, lice normalne zemlje, poručuju iz koalicije.

VEZANE VIJESTI

Nakon analize rezultata, na sastanku koalicije donesen je zaključak da će Amsterdamska koalicija na predsjedničkim izborima imati svog kandidata ili će podržati kandidata lijevo liberalnog centra.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter|Facebook | Instagram.