Državna rasprodaja: Golf 3 za 1.128 kuna, nekretnina na Cresu za 43.400…

Vijesti 11. ruj 201906:56 > 07:04
Ministarstvo državne imovine

Ministarstvo državne imovine objavilo je javne pozive za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina i vozila u vlasništvu Republike Hrvatske.

Sva vozila mogu se pogledati 18. rujna, a rok za podnošenje ponuda je 25. rujna do 10 sati. Nekretnine se, pak, prodaju u zatečenom stanju ‘viđeno-kupljeno’, a ponude se podnose do 9. listopada do 10 sati.

Nudi se zaista svašta.

Na otoku Cresu za 43.400 kuna može se kupiti nekretnina s građevinom od 74 četvorna metra, smještena na nepristupačnom dijelu naselja Merag. Nekretnine se nalaze izvan građevinskih područja određenih za grad Cres. Koga zanima, više informacija dostupne su OVDJE.

Golf 3 za 1.128 kuna

Država prodaje i automobile. Tako, primjerice, početna cijena za Golf 3 iznosi 1.128 kuna s uključenim PDV-om, Lancia Thesis košta 1.790 kuna, Mercedes CL 500 nudi se za 84.814 kune.

Više o ponudi automobila čitajte OVDJE.

Zemljište s bazenom kod hotela Draga di Lovrana

Na prodaju je i zemljišna čestica od 813 četvornih metara općini Lovran, u Lovranskoj Dragi, oko sedam kilometara cestovno udaljena od centra Lovrana i oko 1,6 kilometara zračno od morske obale. Početna cijena je 530.000 kuna.

Čestica je izduženog, nepravilnog oblika, kaskadna, sa izgrađenim bazenom i uređenom šljunčanom površinom uz susjednu zemljišnu česticu (na kojoj je izgrađen pansion hotel) s kojom čini novoformiranu zemljišnu česticu.

Ministarstvo državne imovine

Čestica se nalazi izvan građevinskog područja naselja, ali s obzirom na to da zemljišna čestica čini građevnu česticu nužnu za redovitu uporabu postojeće građevine ugostiteljsko-turističke namjene – Pansion hotel ‘Draga di Lovrana’ ista će se tretirati namjenom kao unutar granica ugostiteljsko – turističke namjene, navode u Ministarstvo državne imovine, javlja Novi list.

Više informacija OVDJE.

Ovo je samo dio automobila i nekretnina stavljenih na državnu rasprodaju. Cijeli popis automobila u ponudi Ministarstva državne imovine pogledajte OVDJE, a nekretnina OVDJE.