Damir Škaro podnio ostavku na mjesto predsjednika AK Siget

Vijesti 12. ruj 201916:53 > 16:57
Davorin Visnjic/PIXSELL

Iz AK Siget izvijestili su da je Damir Škaro podnio ostavku na dužnost predsjednika tog Kluba. Podsjećamo, protiv Škare provodi se istraga nakon optužbi za silovanje.

Priopćenje AK Siget prenosimo u cijelosti:

“U ime AK Siget obavještavamo vas kako je Damir Škaro podnio ostavku na dužnost predsjednika Kluba. Time prestaje svaka njegova uloga u upravljanju i poslovanju AK Siget.

U svom dugogodišnjem djelovanju AK Siget je posvećen zaštiti interesa svih svojih članova i zaposlenika te se uvijek vodio i bit će vođen najvišim profesionalnim standardima s ciljem pružanja kvalitetne usluge svim svojim korisnicima.

Želimo istaknuti kako AK Siget jasno i nedvosmisleno osuđuje sve oblike nasilja i postupanja protiv interesa i prava bilo koje osobe te ćemo ostati angažirani u njihovu sprječavanju i sankcioniranju.

VEZANE VIJESTI

Poštujući tajnost i prava stranaka u postupku, u ovom trenutku ne možemo iznositi više informacija ili komentirati konkretan slučaj i istragu koja je u tijeku. Na navedeno nas ujedno obvezuju zakonske odredbe i naputci nadležnih institucija.

Od trenutka pokretanja istrage AK Siget surađuje s nadležnim institucijama. Sve raspoložive informacije podijelit ćemo s javnošću u trenutku kada će to biti moguće”, stoji u priopćenju.

Podsjećamo, sudac istrage velikogoričkog Županijskog suda odredio je u četvrtak jednomjesečni istražni zatvor bivšem saborskom zastupniku HDZ-a, brončanom olimpijcu i aktualnom predsjedniku Autokluba Siget Damiru Škari zbog optužbi za silovanje i spolno uznemiravanje zaposlenice tog autokluba.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.