Što donosi 12. Weekend Media Festival

Vijesti 14. ruj 201915:54 > 16:00
N1

Pod sloganom Mir, ljubav i komunikacija u Rovinju će se od 19. do 22. rujna 2019. održati 12. Weekend Media Festival. Tim povodom direktor festivala Tomo Ricov bio je gost Točke na tjedan.

“Imamo jako puno programa tako da smo počeli s novim danom, to je četvrtak kada kreće Weekend Masterclass”, pojasnio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Sarah Fischer iz Axiosa, Sarah Marshall iz Voguea, Tonči Huljić, Rasta, Severina samo su neki od gostiju ovogodišnjeg, 12. WMF-a.

U svojih 12 godina festival se proširio na gotovo sve teme medijsko komunikacijske industrije.

“Danas je sve manje više mobile, tko se nije prilagodio danas ga nema”, istaknuo je Ricov i dodao da će se primjerice raspravljati i o tenisicama i popularnim blogovima na tu temu.

Ove godine su se malo zafrkavali na temu Woodstocka koji slavi 50. godišnjicu pa su i oni odlučili vidjeti kako mediji mogu pomoći zbližavanju, a posebno je to važno u kontekstu naše regije koja je, kaže, konstantno u sukobu.

No dodaje da je taj sukob samo u svrhu dnevne politike i ostanka na vlasti dok vidi da i kroz festival surađuju medijski stručnjaci iz cijele regije.

“Mi ćemo širiti mir, ljubav i komunikaciju”, zaključio je i dodao da imaju i dobar zabavni dio.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram