Kolinda Grabar-Kitarović: Ne razmišljam o sabotažama, razmišljam samo pozitivno

Vijesti 17. ruj 201911:44 > 11:51
N1

Jutros je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dala kratku izjavu novinarima nakon sudjelovanja na prvoj međunarodnoj konferenciji na temu domovinske sigurnosti "Domovinska sigurnost i upravljanje u krizama" .

Nije htjela komentirati medijske napise o sabotažama u vrhu HDZ-a vezano uz njenu predsjedničku kandidaturu.

“Postala sam predsjednicom Republike Hrvatske zahvaljujući povjerenju građana, zahvaljujući radu članova HDZ-a na terenu, zahvaljujući mnogobrojnim volonterima. Ne razmišljam ni o kakvim sabotažama.

Vjerujem da će, kako članovi HDZ-a, tako svi oni ostali koji vjeruju i cijene moj rad, izaći na izbore i dati svoj glas. Ja se osjećam pozitivno i optimistično i isto tako ulazim u razdoblje koje je pred nama,” rekla je predsjednica Grabar-Kitarović.

VEZANE VIJESTI

Podsjećamo kako je jučer u središnjici HDZ-a održana je zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a. Nakon sjednice izjavu je dao premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

“Razgovarali smo o punoj i snažnoj podršci našoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović i maksimalnom angažmanu svih članova i članica HDZ-a. Također, razgovarali smo o pripremamam sjednica Saboru, smjeru u kojem vodimo Vladu i smjeru u kojem vodimo državu. Na sjednici je bila čvrsta i jasna potpora smjeru koji je osigurao političku stabilnost i snažnije europsko i međunarodno pozicioniranje Hrvatske”, kazao je jučer Plenković.

Više čitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram