Država prodaje garaže

Vijesti 04. lis 201914:19 > 14:25
Ministarstvo državne imovine

Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju 10 garaža u vlasništvu Hrvatske u Zagrebu, Dugom Selu, Požegi i Rijeci. Početne cijene garaža kreću se od 9.900 kuna do 152.000 kuna. Prodaju se četiri garaže u Zagrebu, tri u Rijeci, dvije u Požegi i jedna u Dugom Selu.

Ponude se podnose u urudžbeni zapisnik Ministarstva državne imovine ili putem pošte na adresu: Ministarstvo državne imovine, Ulica Ivana Dežmana 10, 10 000 Zagreb do 29. listopada 2019. do 10,00 sati, a javno otvaranje ponuda održat će se u Ministarstvu državne imovine 29. listopada 2019. u 10,00 sati.

U uvjetima natječaja stoji da se sve garaže prodaju u zatečenom stanju “viđeno – kupljeno”.

Najpovoljnijim ponuditeljem smatra se ponuditelj koji je ponudio najvišu cijenu izraženu u kunama, a ponude dostavljene u drugoj valuti neće se razmatrati. U slučaju da isti ponuditelj dostavi više ponuda za istu garažu, valjanom će se smatrati isključivo ponuda s najvećim iznosom ponuđene cijene.

U slučaju odustanka prvog najpovoljnijeg ponuditelja, najpovoljnijim ponuditeljem smatra se sljedeći ponuditelj koji je ponudio najvišu cijenu uz uvjet da je veća od početne cijene.

Garaže koje država prodaje možete vidjeti ovdje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.