FOTO Predsjednica se priprema za veliki večerašnji skup u Zagrebu

Vijesti 19. pro 201912:58 > 13:02
Ilustracija

Aktualna predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja u borbi za drugi mandat, Kolinda Grabar Kitarović, u sklopu predizborne kampanje boravila je u Velikoj Gorici, odakle se vlakom vratila u Zagreb.

S predsjednicom su u vlaku bili i novinari. “Spremna sam za večerašnji skup”, kazala je predsjednica, koja nije željela odgovarati na novinarska pitanja.

VEZANE VIJESTI

 U vlaku iz Velike Gorice za Zagreb Grabar-Kitrarović pripremala je svoj završni govor za skup u Ciboni, a u Zagrebu ju je na Glavnom kolodvoru dočekao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

U velikom finišu kampanje predsjednica danas ima završni skup u zagrebačkoj Ciboni. Planira se dolazak HDZ-ovaca iz cijele Hrvatske tako da bi dvoranu trebalo popuniti između 3500 i 4000 ljudi.

Grabar-Kitarović trebala bi doći na skup u pratnji supruga Jakova Kitarovića, a podršku će joj dati cijeli vrh HDZ-a.

Skup u Ciboni trebao bi trajati do dva sata, a uz govore je predviđena i pjesma. U stožeru kažu da neće svirati poznati i razvikani glazbenici, ali će biti zastupljena glazba iz svih krajeva Hrvatske, od Dalmacije, preko Slavonije do Zagorja. Nakon četvrtka u Ciboni, Grabar-Kitarović u petak se seli u Vukovar gdje će biti posljednji predizborni skup.

U stožeru aktualne predsjednice su uvjereni da se Miroslav Škoro ispuhao, da je do sučeljavanja na HTV-u pokazao sve što je imao i da više nema što.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.