Rojs: Nikad Škoro neće pobijediti, kunem vam se Bogom

Vijesti 22. pro 201920:20 > 20:24
N1

Izlazne ankete komentirao je i general Ljubo Ćesić Rojs.

“Sadašnja predsjednica bit će buduća predsjednica”, istaknuo je Rojs za tportal, odbacivši mogućnost da im Škoro pomrsi račune. 

VEZANE VIJESTI

 Osvrnuo se i na Škorina medijskog promotora, Velimira Bujanca, koji je tijekom dana slao poruke da “Srbi glasuju za Kolindu”.

“Bujanec može slati i da je Škoro dobio 300 posto kad neće pobijediti, ja vam se kunem Bogom. Srbi su branili Hrvatsku, dva posto Srba je branilo Hrvatsku, pročitajte poslanicu predsjednika Tuđmana iz 1996. godine. To što šalje Bujanec svežite mačku o rep. Nikad Škoro neće pobijediti”, istaknuo je Rojs.

Prokomentirao je dobar rezultat Darija Juričana. “Kad ja budem kapelan, pozvat ću ga na ispovijed”, kazao je Rojs, odgovorivši na Juričanovu provokaciju da će ga postaviti za vojnog kapelana kad postane predsjednik.

Nakon prvih neslužbenih rezultata DIP-a u stožeru HDZ-a se prolomio snažan pljesak, a okupljeni su počeli skandirati: pobjeda, pobjeda.

Okupljenima je očito laknulo kada su vidjeli da je Grabar Kitarović znatno povećala prednost nad Miroslavom Škorom u odnosu na izlazne ankete.

Tijek događaja u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović iz minute u minutu pratimo OVDJE.

Tijek događaja cjelokupnih izbora iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.