"Milanović je pokazao jedno malo drugačije lice od predsjednika s karakterom"

Vijesti 22. pro 201921:41 > 21:55
N1

Komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić i novinar Dražen Ćurić u izbornom specijalu N1 televizije komentirali su trenutne službene rezultate predsjedničkih izbora.

Davoru Bernardiću se mora odati priznanje. On ovo sve dobro radi strateški. On je i na europske izbore stavio najjače ljude, stavio je ljude Zorana Milanovića koji su bili najviše protiv njega. On nije išao osvetnički, on je išao pomirbeno. Davor Bernardić je vrlo sretan i jako spretan političar”, smatra Mamić. 

“Uz Milanovića, Davor Bernardić možda je najveći pobjednik ovih izbora. Upornim radom i političkom širinom on je došao u situaciju da je jedan od velikih pobjednika ovih predsjedničkih izbora”, nadovezao se Ćurić.  

VEZANE VIJESTI

 Mamić je komentirala i govor Zorana Milanovića

“Svakako je pritisak pao. Milanović je na ulasku u utrku rekao kako on ne ulazi kao favorit. Ja bih rekla da je govor bio dosta uključiv. Trudio da se obraća svima, a ne samo biračima SDP-a. Zoran Milanović je danas pokazao jedno malo drugačije lice od predsjednika s karakterom”, rekla je Mamić. 

“Kada kandidat dobije dovoljno glasova da ide u krug, onda on u drugom krugu želi mobilizirati glasove koji nisu bili za njega u prvom krugu. Ima puno prostora da i jedan i drugi kandidat traže glasače koji nisu glasali za njih u prvom krugu. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović se može nadati da su Škorini birači dersno orijentirani i ideološki bliski, ali svejedno će se morati potrudiiti za njihove glasove”, istiće Ćurić. 

Tijek događaja iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.