Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara za Božić

Vijesti 24. pro 201907:53 > 07:55
Ilustracija

U vrijeme božićnih blagdana većina trgovačkih centara radit će skraćeno ili će biti zatvorena.

Lidlove trgovine na Badnjak će raditi skraćeno, a na Božić i blagdan Svetog Stjepana sve će Lidlove trgovine biti zatvorene, izvijestio je taj trgovački lanac.

Lidlove trgovine na Badnjak, 24. prosinca, radit će do 14 sati, a na Božić, 25. prosinca, i blagdan Svetoga Stjepana, 26. prosinca, sve će Lidlove trgovine biti zatvorene, objavili su.

Konzumove trgovine, njih više od 600 u Hrvatskoj, neće raditi na Božić, Štefanje i Novu godinu, a na Badnjak i Silvestrovo radit će skraćeno, priopćili su u četvrtak iz tog trgovačkog lanca. Iz Konzuma pozivaju sve svoje kupce da kupnju obave u danima uoči blagdana, osobito od subote 21. do ponedjeljka 23. prosinca, kada će radno vrijeme trgovina diljem Hrvatske biti produljeno kako bi stigli na vrijeme nabaviti sve što im je potrebno.

Kaufland će biti zatvoren na Božić te na blagdan Sv. Stjepana, a na Badnjak će raditi skraćeno, do 16 sati. Na Silvestrovo rade do 18 sati.

Spar Hrvatska u blagdanskom razdoblju prilagodit će radno vrijeme svojih trgovina. Svi Spar supermarketi i Interspar hipermarketi na Badnjak i Staru godinu radit će skraćeno, dok će za Božić i Novu godinu sve trgovine biti zatvorene. Za blagdan Sv. Stjepana dio će trgovina biti zatvoren, a pojedine će trgovine, u skladu s potrebama kupaca, raditi skraćeno, odgovorili su HRT-u.

Dodaju i kako će tjedan prije Božića omogućiti “last minute blagdansku kupnju” pa će tako svi Intersparovi hipermarketi od 17. do 23. prosinca biti otvoreni do 22 sata.

Tommyjeve trgovine također će biti zatvorene za Božić i Štefanje, a za Badnjak i Staru godinu radit će do 17 sati, priopćili su.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.