Zagrebačka HVIDR-a poziva članove da na izborima glasuju za Grabar-Kitarović

Vijesti 03. sij 202007:35 > 07:37
N1

Zagrebačka HVIDR-a pozvala je svoje članove da u što većem broju u nedjelju izađu na izbore i daju glas aktualnoj predsjednici i kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar-Kitarović radi nastavka daljnje uspješne suradnje na skrbi o pravima i dostojanstvu hrvatskih ratnih vojnih invalida i članovima njihovih obitelji.

Zajednica udruga i članova HVIDR-a grada Zagreba u priopćenju za javnost u četvrtak im je poručila neka se tog dana, više nego ikad, prisjete vremena kada su dali svoje zdravlje i dijelove tijela za samostalnu i suverenu Domovinu koju Zoran Milanović naziva “slučajnom državom”, što nas, navodi se, iz njegovih usta ne treba ni čuditi s obzirom na to da je upravo stranka iz koje je spomenuti kandidat nastao glasovala 25. lipnja 1991. godine protiv odluke o suverenosti i samostalnosti Hrvatske.

VEZANE VIJESTI

“Neka se sjete, također, razdoblja u kojem su naša prava i dostojanstvo gaženi te smo, stjerani u kut, bili prisiljeni tražiti ih na Markovom trgu, a tadašnji premijer, spomenuti Milanović, poslao je na nas specijalnu policiju, želeći nas pritom u očima javnosti prikazati kao neprijatelje zemlje koju smo stvorili. Katolička crkva i svećenici stali su u našu zaštitu jer su bili svjesni da se njegovim postupcima ruše sve vrijednosti za koje smo se borili – vjerske, moralne i tradicionalne”, stoji u priopćenju zagrebačke HVIDR-e.

Sve su to vrijednosti o kojima je, ocijenili su, naša aktualna predsjednica za vrijeme trajanja svog mandata brinula, a pritom nije zanemarila obitelj, domoljublje i ono što je nama najsvetije – zaštitila je dignitet i prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji te promicanje vrijednosti Domovinskog rata.

“Stoga vas, još jednom pozivamo da izađete na izbore 5. siječnja te date svoj glas predsjednici koja je hrvatskom narodu vratila nacionalni ponos i ugled u svijetu, a nama dozvolila da ostanemo Domovini vjerni”, priopćila je Zajednica udruga i članova HVIDR-e grada Zagreba.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.