Đakić odgovorio Tolušiću: "Nisam se predao nikada pa neću ni sada"

Vijesti 10. ožu 202016:15 > 16:22
N1

Saborski zastupnik HDZ-a Josip Đakić uoči Stožera "Odvažno" tima Andreja Plenkovića osvrnuo se na rejting HDZ-a i svoj odnos s Tomislavom Tolušićem.

“Oni su sad u jednoj fazi kada stvarno se događaju sukobljavanje različitih mišljenja i traženje biračkog tijela koje će podržati jednu ili drugu opciju. Poslije pobjede u nedjelju bit će to sasvim drugačije i krenut će se na naše gradske, općinske i županijske izbore s javnom percepcijom tko je šef u stranci i tko su njegovi zamjenici i potpredsjednici, a onda će se tako stabilizirati stranački život i okrenuti se onom što je potrebno, a to je priprema za parlamentarne izbore. Ovo je dobro sad s trendom pada. Poslije svake kiše dolazi sunce”, smatra Đakić. 

Osvrnuo se i na Tolušićeve izjave o njemu.

“Vidio sam da moj kolega Tolušić kaže da ja nisam htio prihvatiti da odstupim. Pa naravno, ja se nisam predao nikada pa neću ni sada. To kao prvo, i predao bih se kada bih imao kome, to je druga stvar. Treća je, ja sam rekao: ja se još ovaj put kandidiram i još ovaj put ću ući u Sabor i tada predajem dužnost mlađima. Da je bio pametan, moglo je to biti njemu. Sada to neće biti njemu”, napominje. 

“Mi smo ostali dobri. Mi nismo još ni jednu krivu riječ progovorili jedan drugome. Ostali smo sasvim u dobrim odnosima samo se malo manje čujemo. Vjerojatno poslije ovih izbora ćemo trebati nastupiti pred našim županijskim članstvom i onda će doći do strelica koje neće biti vjerojatno dobre”, dodaje. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.