ZET od danas u promet pušta još dvije tramvajske linije

Vijesti 03. svi 202022:19 > 04. svi 2020 06:55
Igor Kralj/PIXSELL (ilustracija)

U drugoj fazi uspostave tramvajskog prijevoza, od ponedjeljka, 4. svibnja, u promet se pušta tramvajska linija 12, a linija 5 se vraća na svoju uobičajenu trasu, priopćili su u nedjelju iz ZET-a.

Linija 12 prometovat će izmijenjenom trasom, Ljubljanica – Ulica Grada Vukovara – Držićeva – Šubićeva – Kvaternikov trg – Maksimirska – Dubrava. Istovremeno, tramvajska linija 5 će od ponedjeljka prometovati svojom uobičajenom trasom, Prečko – Savska cesta – Ulica Grada Vukovara – Držićeva – Šubićeva – Kvaternikov trg – Maksimirska – Dubrava.

U priopćenju se podsjeća kako od 27. travnja tramvajska linija 3 prometuje trasom Ljubljanica – Ulica grada Vukovara – Savišće, dok linija 14 prometuje od Zapruđa preko remetinečkog rotora do Ljubljanice.

Tramvajske linije prometovat će prema prilagođenom rasporedu vožnje. Detaljnije informacije o trasama linija kao i važećem rasporedu bit će dostupne na internetskoj stranici www.zet.hr.

“Stručne službe ZET-a u suradnji s ostalim interventnim službama svakodnevno su na terenu i intenzivno rade na osiguravanju uvjeta kako bi tramvajski promet i na ostalim linijama nastavio postupno uspostavljati”, stoji u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.