Pljušte reakcije na uhićenje Josipe Rimac i predsjednika uprave Hrvatskih šuma

Vijesti 29. svi 202011:25 > 11:32
N1

Stižu brojne reakcije na uhićenja u Hrvatskim šumama.

Uhićeni su predsjednik uprave Hrvatskih šuma, Krunoslav Jakupčić, državna tajnica u Ministarstvu uprave te bivša kninska gradonačelnica Josipa Rimac, te HDZ-ova načelnica Gračaca, Nataša Turbić.

VEZANE VIJESTI

“Nemam saznanja o tom slučaju pa ne bih htio komentirati. Pravnik sam, razumijem da počinje određeni proces, ne vidim potrebu komentirati budući da nemam nikakve podatke ni o slučaju ni o čemu se radi. Moramo ćemo pričekati da se rasvjetli situacija”, rekao je HDZ-ov europarlamentarac Karlo Ressler.

Na uhićenja u Hrvatskim šumama na društvenim su mrežama reagirali i drugi bivši i aktualni političari.

Bivša premijerka Jadranka Kosor komentitirala je: “Kako su glupe ove ocjene da će hapšenje stranačkih ljudi, visokopozicioniranih, koristiti stranci u izborima. Bilo kojoj stranci čije se državne tajnike uhićuje, npr. jer ih imenuje vlada, svaka vlada.”

BojanGlavašević se osvrnuo na uhićenje bivše kninske gradonačelnice Josipe Rimac:

“I Josipu Rimac uhapsilo. A još jučer je bila gradonačelnica Knina, tražila od Freda Matića i mene da njen govor uvrstimo u protokol proslave godišnjice VRO Oluja, a poslije slavila na cajkama u BiH… Sic transit gloria mundi.”

Komunikacijski stručnjak Marko Rakar također je komentirao uhićenja i napisao:

“Hrvatske šume i ona Agencija za plaćanja u poljoprivredi su odavno prošle status “korumpirano” i sada su u statusu “zločinačka organizacija”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.