Dosta pljačke: Mi smo jedina treća opcija na izborima

Vijesti 03. srp 202017:26 > 17:27
Izvor: Emica Elvedji/PIXSELL

Platforma Dosta pljačke pozvala je u petak građane da ih podrže na parlamentarnim izborima, poručivši da je Hrvatska bez HDZ-a i SDP-a moguća te da su oni jedina alternativna, treća opcija na izborima.

“U Hrvatskoj su se u ovom trenutku stvorila dva bloka – jedan blok je lijevi, koji čine SDP I Možemo te desni blok čini HDZ s Domovinskim pokretom i Mostom”, kazao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na završnoj konferenciji za medije prije parlamentarnih izbora.

Istaknuo je da ta dva bloka imaju za cilj dovesti na vlast HDZ ili SDP, a da Hrvatska tako ne može napredovati, nego samo dalje tonuti.

“Platforma dosta pljačke je jedina prava alternativa, mi smo jedina treća opcija, pozivam građane da nas podupru da i dalje predlažemo prava rješenja koja funkcioniraju”, poručio je Sinčić.

Predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović istaknuo je da su članovi platforme proteklih dana prošli gotovo čitavu Hrvatsku i tako procijenili četiri ključna pitanja koja muče građane.Ustvrdio je da su to korupcija, Imunološki zavod, problem samodostatnosti hrane i blokiranih građana, za koja je platforma Dosta pljačke predstavila svoja rješenja.

“Hrvatska je moguća bez HDZ-a i SDP-a”, zaključio je Lovrinović pozvavši građane da svoj glas na izborima ne daju tim dvjema strankama, ali niti manjim strankama, “trojanskim konjima” koje su najavile svoju postizbornu suradnju s njima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.