Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali kod Senja zabrana za I. skupinu vozila

Vijesti 08. ruj 202008:04 > 08:06
Ilustracija

Zbog jakoga vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za prvu skupinu vozila), a od Bakra do Senja dodatno i za drugu skupinu vozila), izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Promet je zabranjen za prvu skupinu vozila – autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Bakra do Senja dodatno i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, odnosno i za prvi i za drugu skupinu vozila.

Na autocesti A1 Zagreb – Split – Ploče do 30. rujna od ponedjeljka do četvrtka do 10 sati i iza 18 sati te petkom do 9 sati i iza 18 sati u zoni čvora Žuta Lokva višekratno će se kratkotrajno zaustavljati promet zbog izvanrednih prijevoza.

Na autocesti A2 Zagreb – Macelj između čvorova Zaprešić i Sveti Križ Začretje na jednome dijelu kolnika vozi se dvosmjerno, a na dionici Krapina-Sveti Križ Začretje u zonama radova vozi se jednim trakom.

Zbog pojačanoga prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog restriktivnih mjera koje je uvela Republika Italija ukidaju se putovanja na liniji Bar – Bari s polaskom 9. rujna iz Bara. Putnicima s kupljenom kartom za ukinuta putovanja na liniji Bar – Bari bit će vraćen novac.

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa ukinuta je izvanredna međunarodna teretna linija Zadar-Ancona, a početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar-Ancona odgađa se do daljnjega.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.