Proslava Oluje: Ove godine Čavoglave i Thompson sele u Knin

Vijesti 23. lip 201511:02 > 11:05
Facebook

Fra Ilija Mikulić objavio je na internetskim stranicama župe Kljaci kako ove godine neće biti proslave obljetnice Oluje u Čavoglavama, već da će se ona održati u Kninu.

“Zahvalni Bogu na daru slobode, braniteljima na žrtvi u ostvarenju tisućljetnog sna neovisne države Hrvatske, a prigodom dvadesete obljetnice proslave veličanstvene pobjedničke vojno – redarstvene akcije “Oluja” te duboko promišljajući izazove vremena, odbor za proslavu Dana Pobjede – Čavoglave poziva sve prijatelje, posjetitelje, ljude dobre volje da se ove godine povodom velike obljetnice okupimo u zajedništvu i radosti u kraljevskom gradu Kninu. Svojim dolaskom budimo svjedoci zahvalnosti i snage u očuvanju spomena na dane ponosa i slave”, poručio je Mikulić na stranicama župe.

Da će ove godine pjevati u Kninu na svojoj je Facebook stranici potvrdio i Marko Perković Thompson. “Svojim dolaskom budimo svjedoci zahvalnosti i snage u očuvanju spomena na dane ponosa i slave”, napisao je.

“Mi, Odbor za organiziranje proslave Dana Pobjede u Čavoglavama odlučili smo ove godine napraviti iznimku i kao suorganizatori sudjelovati u centralnoj proslavi u Kninu, najvećem simbolu OLUJE. Time želimo da se za ovu 20-tu obljetnicu dogodi hrvatsko zajedništvo kao sjećanje na zajedništvo kojim smo pobijedili jugo-četničkog neprijatelja i ostvarili jednu od najvećih pobjeda u našoj novijoj povijesti”, dodao je Thompson.