Ništa od dogovora s Možemo!, SDP na lokalne izbore ide s vlastitom listom

Vijesti 23. pro 202021:15 > 21:27
Marko Prpic/PIXSELL

Sastanak zagrebačke oporbe, na kojem se raspravljalo o tome kako izaći na lokalne izbore, je završen.

Kako neslužbeno doznajemo iz SDP-a, Tomašević je rekao da treba izaći u dva ili više bloka, a ostale stranke su htjele izaći zajedno. SDP će imati svog kandidata i svoju listu, zaključeno je nakon dvosatnog sastanka. 

To znači da je Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a kandidat, ako ne nađu drugoga. SDP će izaći sa službenom kandidaturom do 15. siječnja. 

VEZANE VIJESTI

U SDP-u također neslužbeno kažu da ne znaju što je s Možemo! i zašto su ušli u sukob s njima. Žele ih oštetiti i zamijeniti, smatraju u toj stranci.

“Ti ljudi, ja ne znam što je s njima, ušli su s nama u fajt. Ako mislite da im je to prioritet, a ne Bandić, u redu”, poručio je naš izvor iz SDP-a.  

Informaciju potvrdio i sam Maras

Informaciju je na svom profilu na Facebooku potvrdio i Gordan Maras

Večeras su završeni razgovori zagrebačke oporbe. Nažalost, platforma Možemo! ne želi sudjelovati u zajedničkom nastupu ujedinjene lijevo/liberalne opcije na lokalnim izborima u Zagrebu sljedeće godine. Propuštena je velika prilika da zajednički stvorimo promjenu u Zagrebu. Unatoč tome, SDP neće odustati od stvaranja boljeg Zagreba. Nastavljamo pregovore s drugim lijevo/liberalnim partnerima kako bismo sljedeće godine oslobodili Zagreb od korumpirane vlasti Bandića i HDZ-a”, napisao je. 

Večeras su završeni razgovori zagrebačke oporbe. Nažalost, platforma Možemo! ne želi sudjelovati u zajedničkom nastupu…

Posted by Gordan Maras on Wednesday, December 23, 2020

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.