HDZ-ovac napisao Karamarku dobronamjernu kritiku na Facebook

Vijesti 05. lis 201519:38 > 19:45

Jedan od velikih razloga je – Zdravko Mamić i HNS te loši odnosni s javnošću. Pismo u kojemu se Karamarkov bivši radni kolega i član stranke obraća Karamarku prenosimo u cijelosti.

“Poštovani gospodine Karamarko, kao predsjedniku stranke i bivšem radnom kolegi, moram uputit kritike, nadasve dobronamjerne. Rejting Vam je u zadnja dva mjeseca bitno opao, jer vaš PR radi izuzetno loše.

Nije mi jasno da do sada nisu detektirali i predvidjeli razloge vašeg pada. Sjeverozapadnoj Hrvatskoj HDZ nikad nije bio izborna opcija, Slavonija odlazi HDSSB-u kao regionalnoj stranci, dakle, ostao je dio središnje Hrvatske, Lika i Dalmacija. Upravo Dalmaciju gubite samo iz jednog nevjerojatnog i pomalo banalnog razloga. Zdravko Mamić. Svi vodeći portali u Dalmaciji puni su komentara istog tipa – Zdravko Mamić = HDZ. Sve zbog trulezži u HNS-u i maćehinskog odnosa prema kultu Dalmacije – Hajduku. Većina tih mladih ljudi će si dati truda i izaći na izbore samo da bi zaokruzili SDP. Dok druge stranke mogu koketirati i sa nepouzdanim imenima pa i onima za koje se pretpostavlja da su iz krim miljea za HDZ nakon Sanadera to vise nije dopustivo.

A vi? Niti jednom rječju, pismom ili dopisom nikada se niste javno distancirali od rak rane nogometa i u liku Mamića i to će vas kostati minimalno 50,000 glasova. Pogledajte samo stranicu na FB – bojkot… U samo par dana imaju više lajkova od vas i vaše stranke. A svi ti koji su lajkali upravo HDZ optužuju zbog podrške koju dajete Mamiću, jer je u HNS-u bilo 14 članova iz HDZ-a. Mozda ćete reći da je ovo bizaran problem i da se želite baviti ekonomijom gospodarstvom i sličnim gorućim temama, no iako bizarno odnijet će vam jako puno glasova, ako ste ih spremni izgubiti nemojte učiniti ništa, ali pitam vas koliko će bizarno biti izgubiti izbore zbog jednog Mamića?!”

[PRIJENOS PROGRAMSKOG SKUPA] Počinje izravni prijenos programskog skupa Hrvatske demokratske zajednice i Domoljubne koalicije u Virovitici! Pratite ga putem videa u ovoj objavi sada!

Posted by Tomislav Karamarko on Monday, October 5, 2015