Outlet za hranu: Velika potražnja za jeftinijom robom

Vijesti 12. pro 201509:09 > 09:13
REUTERS (Ilustracija)

U prodavaonici Atlantic grupe na zagrebačkoj tržnici Trešnjevka prodaju se proizvodi pred istekom roka trajanja.

”Proizvodi su sniženi 30 ili više posto, ovisno o datumu isteka roka trajanja. Što je bliže istek roka, proizvod je jeftiniji, a dva dana prije može biti jeftiniji i 90 posto”, rekla je prodavačica Gordana Obajdin.

U tu prodavaonicu ne može se doći ciljano po neki proizvod na popustu, ako vam hitno treba.

”Asortiman se stalno mijenja, uvijek dolazi nešto novo i svatko si nađe nešto što mu treba. Kupci se najviše ‘grabe’ za Raffaello i Ferrero Rocher kad ih ima”, kaže Gordana.

Prodaju proizvode za čišćenje, poput raznih vrsta Domestosa, kozmetiku, dezodorane, proizvode za higijenu tijela, paste i četkice za pranje zubi, kreme raznih vrsta, stickove za usne, raznu hranu, juhe, paštete i puno slatkiša. Poklon paketi Pepa Pig sniženi su 50 posto i stoje 8,44 kune, a Fifi crtići 4,20 kuna. Neki proizvodi nisu sniženi, no imaju povoljnu cijenu. Keksi s čokoladom Štark stoje 7,09 kuna, Orbit kaugume od 3,50 do 3,89 kuna, a po 3,89 kuna su i Airwaves.

Česti kupci su učenici obližnjih osnovne i srednje škole koji dojure pod velikim odmorom po nešto slatko za pojesti ili popiti”, pišu 24sata.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.