Balenović stala u obranu Petrova: Napadaju nas isti ljudi

Vijesti 13. pro 201515:05 > 15:10
N1

Vesna Balenović, poznata hrvatska zviždačica i kratkotrajna povjerenica za zviždače predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, stala je u obranu predsjednika Mosta Bože Petrova.

‘Petrovu danas izmišljaju ljubavnice, preispituju mentalno zdravlje, seksualnu orijentaciju, proglašavaju ga nezakonitim sinom nadbiskupa, stavljaju u sukob interesa s Kaptolom jer mu je rođak svećenik prije nekoliko godina pomogao pri kupnji derutne obiteljske kuće, proglašavaju ga kukavičjim jajetom ljevice, pa onda desnice… ali nipošto poštenim mladim čovjekom koji kroz čestito bavljenje politikom želi promjene i dobro Hrvatskoj.

Ti isti slatkorječivi političari koji ga žele sotonizirati, po riječima Bože Petrova, u isto vrijeme nude krišom zastupnicima Mosta usluge, nagovaraju ih da promijene dres i svoja uvjerenja. Čini se da moral, kad se politički interesi uključe, nekima baš više ništa ne znači i ništa ne vrijedi’, navodi se u priopćenju Udruge Zviždač koje potpisuje Vesna Balenović.

‘Zbog svojih iskrenih namjera stekli smo, čini se, iste protivnike. Metode napada i arsenal naoružanja koji je pokrenut protiv nas prilagođen je svakome prema važnosti i opasnosti koja im prijeti’, kazuje Balenović. Sve te klevete i napadi ne govore baš ništa ni o meni ni o Boži Petrovu, navodi se u priopćenju, već govore o naručiteljima takvih zlonamjernih glasina i o njihovom strahu da u srazu sa svime što oni nisu ne izgube moć i pozicije koje su do sada bile neupitne i koje su im omogućavale zgrtanje nemjerljivog materijalnog bogatstva.

‘Naša se stara politička garda, čini se, plaši onog dječaka koji je iz nagužvane gomile uskliknuo ‘car je gol’. Plaše se da će uskoro oni na političkoj sceni ostati bez odjeće, moći, utjecaja i povlastica, što u suštini predstavlja sve ono što je devastiralo Hrvatsku i čega bi se Hrvatska morala riješiti i osloboditi kako bi kroz reforme i nove kriterije vrijednosti konačno krenula u dobrom smjeru’, zaključuje Vesna Balenović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.