Petrov odlučuje o svemu pa će i u utorak njegova biti zadnja

Vijesti 18. pro 201507:09 > 07:13
N1

Čelnica Hrvatskih laburista Nansi Tireli demantirala je napise da njezina stranka ne podržava čelnika SDP-a Zorana Milanovića.

‘Ozbiljni smo koalicijski partneri i naravno da podržavamo i njega i platformu o kojoj smo se dogovorili. Potpisali smo uostalom i koalicijski ugovor’, rekla je Tireli u Dnevniku HTV-a.

Tireli Ističe da unutar koalicije Hrvatska raste o svemu razgovaraju. ‘Dogovorili smo i Milanovićevo otvoreno pismo, ono je uostalom samo tijek događaja odnosno pregovora. Vrata se nisu zatvorila našom krivnjom, mi smo htjeli da sve bude javno. Bili smo transparentni do kraja, a jednakih se načela držimo i dalje. Do zadnjeg trenutka smo u pregovorima’, ističe.

Iako su mnogi tvrdili da je u pitanju obrat ili nedosljednost ili čak ocijenili to dramatičnom promjenom u SDP-u, Tireli kaže da je ponuda iskrena za što je dokaz upravo to da je u kontinuitetu. ‘Lovrinović to zna jer je bio na pregovorima’, dodaje.

Na upit je li tako kao što je rekao Mostovac Ivan Lovrinović – o ponudi SDP-a mora se misliti hladne glave, odgovorila je: ‘Vjerovala sam da je Most od početka hladne glave i nadam se da je uistinu bilo tako’.

Govoreći o nastavku poslijeizbornih pregovora rekla je da o svemu odlučuje Božo Petrov, odnosno Most, pa će i u utorak njihova biti zadnja.