Građani preko Facebooka pišu Mostu tko im je ukrao Božić

Vijesti 26. pro 201513:23 > 13:40
Jurica Galoić/PIXSELL

Paljba na zidu Mosta nezavisnih lista ne prestaje, čak ni za vrijeme blagdana. Štoviše, većina negativnih komentara isprovocirana je čestitkom Mosta u kojoj oni navode da građanima nisu ukrali Božić.

Božić 2015. bit će zapamćen po vašoj velikoj prijevari.

“Božić nam, već stoljećima, kradu korumpirani političari i krupni kapital koji služi bankarima i multinacionalnim divovima poput FARMACIJE I FDA iz čijih redova dolazi izabrani premijer. Kako bi netko, tko se kalio u najvećoj zločinačkoj organizaciji u povijesti čovječanstva, mogao ili želio činiti suprotno od onoga za što se školovao, trenirao i primjenjivao u praksi. Dajte ljudi! Otvorite oči i informirajte se manje o pravoj istini na svjetskoj razini. Predlažem da svi političari, kao obaveznu lektiru, pročitaju knjigu Michaela Tellingera, UBUNTU – plan za procvat čovječanstva, a tek onda možemo sanjati o boljem sutra”

“Štovani Most upropastili ste mi Bozic i veselje na njega vasim maloumljem tj. jednoumljem.. pa zar niste naucili iz povijesti da jednoumlje nevodi nikamo cak ni u crkvi..vidi papu franju..a bozo malo studirao knjige pa misleci da zna dusu hrvatskog naroda navalio ko bos u trnje, tripar(tit(i)nu) vladu.. Bože zar nisi naucio od tvojih crkvenjaka da to ne ide tako”

Među komentarima našla se i poveznica na fotografiju WC papira na kojemu je napisano “Izjava kojom ja Božo Petrov…” Ne opraštaju što budući premijer ne zna hrvatski, što se primijetilo kad je građane nazvao “građevinama”.

https://www.facebook.com/margeticdomagoj/posts/608938109253411

“Joj, dajte već prestanite s tim floskulama o reformama, korektivima, nekoaliranjima i slicno! DOVELI STE NA CELO HRVATSKE DIJASPORU, COVJEKA KOJI NE ZNA HRVATSKI JEZIK! Gdje vam je sad moral, gdje su skrupule, gdje je domoljublje?? Pa zar u cijeloj Hrvatskoj nema strucne a nestranacke osobe za sastavljanje hrvatske vlade?” 

“Konce vuku Bozanic i njegova svita, gamad pokvarena! Nije im dosta kaj kokosare kod blagoslova kuca i sa milodarima, trazili su dio kolaca iz proracuna i dobili ga! Sad hoce i vladat.”

“Lopine lažljive, njima je samo u interesu doći do vlasti da ne završe u Remetincu, jer nije bilo tjedna da se nije otvorila koja istraga protiv HDZ članova, i svi su lopine koji za njih drže i pomažu, a ne za boljitak naroda, narod im je zadnja rupa na svirali.”

“Bandić, Karamarko, Kalmeta, Rašković, Rimac… mda, prava ekipa za reforme lol.”

Ima i puno afirmativnih komentara, koji uglavnom pljuju po Zoranu Milanoviću, no ne može se ne primijetiti da se velik broj komentatora žali na cenzuru.

Screenshot

Ne znam zašto ste me blokirali i izbrisali moje komentare. Nisam vas vrijeđala kao drugi nego sam sam konstruktivno raspravljala, ali valjda istina boli. Valjda sam kao glasač MOSTA barem zavrijedila da komentiram na vašim stranicama koliko želim i što želim ako ste me već izigrali. Znači sad kad sam vam dala glas neka se maknem ako sam slučajno nezadovoljna.Jadno!