"Ne dopuštam da se s nama briše pod, HDZ više nema primat"

Vijesti 10. sij 201617:17 > 17:20
Petar Glebov/PIXSELL

Dosadašnji premijer Zoran Milanović osvrnuo se još jednom na Facebooku na HDZ, ali i na vlastitu stranku.

“HDZ više nema nikakav primat, natjerali smo ih u koaliciju s brojnim strankama, ali niti to nije bilo dovoljno da u Hrvatskoj osvoje više mandata nego naša koalicija. To je ta nova snaga SDP-a kao moderne hrvatske ljevice, progresivne i borbene. Nismo militantni, ali smo čvrsti i ne predajemo se. Ne dopuštamo da se s nama briše pod”, stoji u statusu Zorana Milanovića.

HDZ više nema nikakav primat, natjerali smo ih u koaliciju s brojnim strankama, ali niti to nije bilo dovoljno da u…

Posted by Zoran Milanović on Sunday, January 10, 2016

Nešto ranije, na Facebooku se oglasio i Tomislav Karamarko te je najavio kako će sutra početi razgovori s mandatarom Tihomirom Oreškovićem oko odabira budućih ministara.

“Gospodin Orešković ima pravo veta. Svjestan sam velikog interesa javnosti, a posebno medija da saznaju imena budućih ministara. Od sutra ćemo razgovarati o tome u kojim ministarstvima će odgovornost preuzeti ministri koje će predložiti Most, a u kojima oni Domoljubne koalicije. Istodobno ćemo mandataru predlagati i konkretne osobe za pojedine resore. Korektno je dati mu vremena da porazgovara s kandidatima i da samostalno odluči, bez ikakvog pritiska. Stanje u državi je takvo da imenovanje najkvalitetnijih ljudi nema alternativu”, napisao je Karamarko na Facebooku, nakon što su u HDZ-u održane unutarstranačke konzultacije.

[GOSPODIN OREŠKOVIĆ IMA PRAVO VETA] Svjestan sam velikog interesa javnosti, a posebno medija da saznaju imena budućih…

Posted by Tomislav Karamarko on Sunday, January 10, 2016