Milanović uzvraća: Ja imam indicije da nismo sami u svemiru!

Vijesti 24. sij 201616:34 > 16:37
Borna Filic/PIXSELL

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović dao je izjavu za medije u Sinju o izjavama prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka koji je rekao kako postoje indicije da su u izbornoj noći pokradeni za pet ili šest madata i najavio da će se to ispitati.

“To je rekao? Nisam čuo. Krađa na parlamentarnim izborima nije moguća, tu se sve kontrolira, treba pitati DIP, krađa je moguća na predsjedničkim izborima jer tamo nema stranačkih tijela u kontroli”, izjavio je Milanović te dodao “Ja imam indicije da nismo sami u svemiru. Njegove indicije su puno manje utemeljene od mojih indicija”.

O međusobnom uvažavanju s SDP-a i HDZ-a kazao je: “Kada Karamarko bude Angela Merkel, gdje će nam biti kraj?”

Potom je prokomentirao sabor SDP-a rekavši kako je zatvoren za javnost te naglasio da se ne vjeruje onome što se piše po Facebooku.

“Što je bilo na GO nemojte zaključivati s Facebooka, tko priča da je skoro došlo do fizičkog obračuna, ne voli SDP”, kazao je dodavši i svoj komentar o datumu izbora.

“To je legitimna odluka, meni je svejedno, može i nakon Uskrsa”.

Odgovarajući na pitanja je li mu ugrožena pozicija, Milanović je izjavio kako je to SDP i kako oni biraju demokratskije nego HDZ.

“Imam dobar odnos s ljudima iz stranke i imao sam ga svih šest godina”, kazao je Milanović i rekao da je zamolio Ranka Ostojića da ne proziva druge članove SDP-a.

Komentirajući navode o Mostu i Lovrinoviću rekao je kako je ovo najnestabilnija vlada i sabor ikad, od prvog dana.