Aleksandar Stanković gost Intervjua tjedna TNT-a

Vijesti 23. ruj 202308:48 0 komentara
N1

U svom prvom televizijskom intervjuu nakon objave knjige “Depra”, poznati voditelj Aleksandar Stanković otkriva kako se odlučio “izaći iz ormara” i napisati ovu, za Hrvatsku vrlo važnu i hrabru knjigu o temi koja je još uvijek veliki tabu. O suočavanju s dijagnozom, ali i o tome kako je posao koji obavlja utjecao na bolest te koliko mu se ljudi, nakon javne objave, obratilo sa sličnim problemom, Stanković razgovara s Natašom Božić Šarić.

U našoj novoj rubrici TNT rješenja i dalje se bavimo Cjelodnevnom školom. Svoje viđenje mogućih rješenja na izazove eksperimentalnog programa koji zapinje i prije nego li je stvarno zaživio, dat će bivša ministrica obrazovanja prof. Blaženka Divjak, prof. Olja Družić Ljubotina s Pravnog fakulteta u Zagrebu te prof. hrvatskog jezika iz Rijeke, Tamara Šoić.

U velikoj političkoj debati nakon početka saborske sezone, a uoči superizborne 2024. gostuju Arsen Bauk (SDP), Damir Habijan (HDZ), Dario Hrebak (HSLS) i Gordan Bosanac (Možemo).

U TNT-u donosimo razgovor s Andrewom Reichsmanom, filmskim producentom iz SAD-a i nasljednikom ugledne židovske obitelji iz Hrvatske. Reichsman je uspio sudskim putem izboriti nasljedstvo – nekoliko vrijednih slika i obiteljskih pokretnina koje su ustaše oduzele njegovoj obitelji. Slike su vraćene iz fundusa Moderne galerije koja na suđenju u Zagrebu nije uspjela dokazati da one sada pripadaju hrvatskoj državi. Slučaj je presedan jer židovske obitelji u Hrvatskoj dosada nisu uspijevale s državom dogovoriti povrat pokretnina.

Aktualne teme od afere “Plin za cent” do epidemije svinjske kuge komentiraju Tomislav Krasnec (Večernji list) i Marko Biočina (Nova TV).

Točka na tjedan s Milom Moralić, nedjeljom od 9 do 12, samo na N1 televiziji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.