Beljak: Licemjerno je da nam SDP prigovara zbog suradnje s HDZ-om

Vijesti 03. kol 202110:08 > 11:44 7 komentara
N1

Krešo Beljak bio je gost Novog dana N1 televizije, komentirao je suradnju njegove stranke s HDZ-om u Zagrebačkoj županiji.

“Treba razdvojiti politiku na nacionalnoj i onu na lokalnoj razini. Ova koalicija nije prva, u cijelom nizu županija smo išli s HDZ-om. Ne vidim problem, HSS je poznat kao stranka centra koji ima lijevo i desno krilo i to je izvan onoga što ja radim na nacionalnoj razini”, kaže. Dodaje i da nije bilo potrebe da se razgovara o tome jer “sve lokalne organizacije imaju potpunu slobodu, što god tko mislio o tome”.

VEZANA VIJEST

“Ne bih odgovarao na to, bilo mi je poprilično smiješno. Vrijeme će pokazati tko je lav, tko lavić”, kaže o izjavi gradonačelnika Svete Nedelje, Darija Zurovca, koji je rekao da se lav ne opterećuje mišljenjem ovce pa se tako ni on ne opterećuje onime što misli Beljak.

Na pitanje što misli napraviti kako da poboljša rejting HSS-a, Beljak kaže: “Rejtinzi nisu dobri, a nisu ni lošiji nego prije lokalnih izbora. Politika se ne može voditii s lokalne razine i neće se tako voditi što se tiče HSS-a.”

“Mogu biti razočarani, ali i SDP koalira s HDZ-om u nekim gradovima i županijma, a o tome nitko ne govori. I Most i Domovinski pokret su puno neprihvatljiviji partneri od HDZ-a, radi se o krajnjoj desnici. To je licemjerno i ne bih se osvrtao na te strelice koje dolaze iz SDP-a”, govori o kritikama koje su na račun HSS-a stigle od strane bivšeg partnera, SDP-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari (7)

Prikaži sve komentare