Biljana Gaća: Da se premijer duže vozio kroz Slavoniju, Baranju i Srijem, vidio bi opustošena sela

Vijesti 02. tra 202417:15 0 komentara

Biljana Gaća, kandidatkinja na listi SDP-a i partnera, bila je gošća Newsrooma kod našeg Domagoja Novokmeta s kojim je razgovarala o izbornom programu SDP-a.

Biljana Gaća rekla je kako su SDP i partneri fokusirani na birače do kojih žele doprijeti.

N1

“Nadamo se da će birači pete izborne jedinice, upravo zbog toga što vide što se događa na desnom spektru, dati nama povjerenje jer mi jesmo jedina prava alternativa”, kazala je.

“Projekt Slavonija je doveo do toga da mladi iseljavaju, da u većini mjesta ne možete dobiti posao ako nemate člansku iskaznicu i da samo malo veći gradovi u Slavoniji imaju neke perspektivu, a hrvatsko selo je potpuno uništeno. Da se premijer malo duže vozio kroz Slavoniju, Baranju i Srijem onda bi vidio koliko su sela opustošena i koliko stanova i kuća ima”, dodala je Gaća.

“Vladin program za Slavoniju je PR projekt”

Gaća je objasnila kakav je projekt potreban Slavoniji.

“Potreban je projekt koji nije PR projekt kao što je projekt ove Vlade. Ovaj kraj je oduvijek navikao da se mora boriti i da sve mora postići težim putem, ali postavlja se pitanje do kada. SDP i koalicija Rijeke pravde Slavoniji nudi konkretne stvari. Mi smo u kampanju krenuli puno prije nego ostale stranke, prezentirali smo dijelove programa. Dio programa koji je jako bitan za Slavoniju i Baranju je plan za stan. Jasno smo pokazali građanima na koji način bismo kroz mjere i zakone riješili stambeno pitanje”, kazala je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!