Bojan Ivošević prijavio HDZ-ov skup za remećenje javnog reda i mira

Vijesti 12. tra 202420:35 1 komentar
Lokacija skupa HDZ-a; Foto: Vesela Šegvić / N1

Dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević optužio je HDZ za remećenje javnog reda i mira za što ih je i prijavio policiji.

“Kao što je već poznato HDZ radi dugovanja prema Gradu Splitu ne može iznajmiti javnu površinu”, započeo je svoj status na Facebooku Bojan Ivošević pa nastavio: “Utočište od svojih dugova prema građanima Splita simbolično su našli na gatu sv. Nikole na mjestu gdje Splićani inače pale krnju.

Tako će građani iako nije pokladni utorak moći vidjeti hrpu maškara u gradu okupljenih pod maskama kvazidomoljublja oko AP-a. Glavnog i odgovornog za sav kriminal i korupciju koja se dogodila zadnja dva mandata u državi.

Da je krnjeval u pitanju večeras bi mu čitali presudu, ali ona nije još napisana. Pišemo je mi građani na dan izbora, a DIP će je pročitati.

Vjerujem da mu Split neće ostati dužan kao on njemu.

P.S. Navedeni skup nije ni tražio zaključak gradonačelnika kojim bi bilo odobreno prekoračenje buke na navedenoj lokaciji, stoga su paljenjem brojnih elektroakustičnih uređaja na gatu upravo krenuli s remećenjem javnog reda i mira.

Prijava za remećenje javnog reda i mira je podnesena policiji i očekujemo promptnu reakciju s obzirom da se brojni policijski službenici nalaze na osiguravanju samog skupa te da uvedu javni red i mir u srce Splita.”

Upit smo poslali i splitskoj policiji, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare