Borzan: Onaj tko voli SDP neće pisati otvorena pisma i raditi cirkus od stranke

Vijesti 20. ruj 202111:23 > 14:18
Izvor: N1

Europarlamentarka i potpredsjednica SDP-a Biljana Borzan bila je gošća N1 Studija uživo. Komentirala je situaciju u Klubu zastupnika SDP-a u Saboru.

Borzan smatra da je situacija u Klubu trebala biti još i prije razriješena.

“Vjerujem da u Klubu zastupnika sjede kolegice i kolege koje žele dobro SDP-u i koji žele ostati članovi SDP-a. Smatram da u SDP-u za svakoga tko radi ima mjesta. Dalje mislim da je svako nagađanje i raspravljanje potpuno nepotrebno. Razumijem vaša pitanja, dobar dio mojih kolega izazivaju interes medija svojim riječima. Smatram da je krajnje vrijeme prionuti poslu jer građane ne zanima analitika u SDP-u”, rekla je.

Nije htjela spekulirati što će se dalje događati u Klubu zastupnika.

“Nisam članica Kluba i ne mogu pretpostaviti što će se zbiti, ali ja sam optimist. Naše savjetovanje u Tuhelju je pokazalo da u SDP-u ne postoje bitni prijepori oko važnih političkih tema, nego se ljudi dijele na one s kim s dobar, a s kim nisi i mislim da je to neprihvatljivo”, ističe Borzan.

Podsjeća da je u prošlom mandatu bila u onom dijelu političara u SDP-u koji ne odobravaju što je Bernardić radio i rukovodstvo oko njega.

“Sjetit ćete se da nikad nisam niti jednu tešku riječ uputila, osim ponekad kritiku. Onaj tko voli SDP i tko zaista želi dobro SDP-u neće pisati otvorena pisma, neće davati intervjue i raditi cirkus od stranke”, kazala je Borzan.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar