Bosilj odbio sučeljavanja jer ne želi biti u istoj prostoriji s Čehokom

Vijesti 13. tra 202314:07 2 komentara
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Varaždinski gradonačelnik i nositelj liste SDP-a na nedjeljnim izvanrednim izborima za Gradsko vijeće, Neven Bosilj, odbio je poziv televizijskih kuća da sudjeluje u emisijama vezanim uz izbore jer ne želi biti u istoj prostoriji s bivšim gradonačelnikom Ivanom Čehokom. 

Potvrdio je to u stranačkom priopćenju od četvrtka Bosilj koji Čehoka naziva lošim izbornim gubitnikom.

“U oba slučaja u te je emisije pozvan i uskočki osumnjičenik i loš izborni gubitnik Ivan Čehok, osoba koja je prije 18 godina posijala bale otpada na ulazu u naš Grad, a koje su, uz njegove druge marifetluke, ostale politički i pravosudni kamen spoticanja svih ovih 18 godina”, izjavio je Bosilj.

Ponovno je ustvrdio da su Čehok i HDZ glavni krivci za prijevremene izbore u Varaždinu.

“Pokazala se istinitom tvrdnja da su za ove izvanredne izbore u našem Varaždinu isključivi krivci ‘Čehokovi jahači’ i njihov politički saveznik iz HDZ-a, predsjednik HDZ-a Varaždinske županije i župan Anđelko Stričak. Oni su još sredinom prošle godine dogovorili da neće podržati proračun i time izazvati ove izvanredne izbore” – izjavio je Bosilj.

Pri tome se pozvao na nedavno objavljene transkripte u jednom nacionalnom mediju.

!Iz spomenutih se transkripata isto tako moglo vidjeti kako su Čehok, Avar i Bunić na dnevnoj bazi proizvodili lažne prijave na račun Grada, mene kao gradonačelnika, mojeg zamjenika, gradskih poduzeća i ustanova, a sve s ciljem da se onemogući normalno funkcioniranje Grada”, rekao je Bosilj.

Dodao je da nikada ne izbjegava političku rasprava, ali da ne želi biti u istoj prostoriji sa Čehokom.

“Odlučio sam ne sjediti u istoj prostoriji, za istim stolom, pred istom kamerom s osobom koja je spremna u ime vlastitih sitnih probitaka i neizliječenog gubitničkog kompleksa od zadnjih izbora, činiti takve političke gadarije prema svome gradu”, završio je svoje opravdavanje Bosilj.

Podsjećamo, u Newsroomu od 17 sati u četvrtak, svoje stavove sučelit će Ivan Čehok, Radimir Čačić i Damir Habijan. I mi smo u emisiju zvali i aktualnog gradonačelnika Nevena Bosilja koji je odbio gostovanje jer ne želi sjediti i raspravljati u istoj prostoriji s Čehokom.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare