Butković o zrakoplovu Croatia Airlinesa: Pronađena je rupa 2×2 centimetra

Vijesti 23. lip 202212:32 > 12:55 0 komentara
N1

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, komentirao je zrakoplov koji je letio iz Zagreba u Sarajevo i na kojemu su uočena oštećenja, za koja se sumnja da su nastala iz vatrenog oružja.

“Imamo informaciju. Ne znam je li propucan, ne znamo što se dogodilo. Činjenica je da je na avionu pronađena rupa 2 puta 2 centimetra i da je to uočio mehaničar u redovnom pregledu zrakoplova. Time se sada bavi Tužiteljstvo u Bosni i Hercegovini. Ne mogu vam ništa više reći, istraga traje”, rekao je ministar, prenosi Index.

VEZANE VIJESTI

Podsjetimo, zrakoplov Croatia Airlinesa koji je u srijedu navečer iz Zagreba sletio na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu, ima oštećenja za koje se pretpostavlja da su nastala iz vatrenog oružja.

Nakon zaprimljene informacije, da je redovnom kontrolom aviona na aerodromu Sarajevo, koji je stigao letom iz Zagreba, na trupu letjelice uočeno oštećenje za koje postoji mogućnost da je naneseno metkom iz vatrenog oružja, dežurni tužitelj Tužiteljstva Bosne i Hercegovine zatražio je provođenje očevida, koje će provesti ekipa za očevid uz prisustvo dužnosnika Direkcije za civilno zrakoplovstvo BiH.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!