CitizenGO opovrgava da je slao SMS-ove protiv platforme Možemo i Tomaševića

Vijesti 09. kol 202116:35 > 17:241 komentar
Ilustracija/Josip Regovic/PIXSELL

Organizacija CitizenGO opovrgnula je tvrdnje saborskog zastupnika Bojan Glavašević (Klub zeleno-lijevog bloka) da je tijekom lokalnih izbora slala SMS poruke u kojima je širila laži protiv platforme Možemo i Tomislava Tomaševića.

“Organizacija CitizenGO nije nikada, pa tako ni tijekom kampanje za lokalne izbore, slala SMS poruke, već e-mailove i to isključivo osobama koje su uz danu privolu u bazi primatelja obavijesti CitizenGO. Dakle, samim time je netočna tvrdnja da bi CitizenGO slao bilo kakve SMS poruke u kojima bi se širile laži protiv platforme Možemo i Tomislava Tomaševića. Nadalje, za naglasiti je kako čak i u okviru navedenih e-mailova CitizenGO nije širio laži protiv platforme Možemo i Tomislava Tomaševića.

Naime, platforma Možemo i Tomislav Tomašević spomenuti su tek u dva e-maila, a u kojima su o istima iznesene činjenice koje proizlaze iz izbornog programa platforme Možemo te javnih istupa predstavnika platforme, odnosno činjenične tvrdnje koje su dostupne javnosti i provjerljive“, stoji u demantiju te organizacije na izjave zastupnika Glavaševića objavljene 16. lipnja u Hininoj vijesti “Glavašević: Ekstremističke organizacije primile 707 milijuna dolara”.

Glavašević je u Saboru, među ostalim, rekao da je strana organizacija registrirana u Španjolskoj CitizenGO slala SMS poruke u kojima je širila laži protiv platforme Možemo i Tomislava Tomaševića.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar