Potvrđeno za N1: Damir Vanđelić podnio ostavku

Vijesti 25. stu 202115:42 > 17:401 komentar
Izvor: N1/Ivan Hrstić

Za N1 je potvrđeno da je šef Fonda za obnovu Damir Vanđelić podnio ostavku. Iz Fonda je za našu televiziju potvrđeno da je Vanđelić danas tijekom dana urudžbirao ostavku Upravnom vijeću Fonda i ministru graditeljstva Darku Horvatu, a o svemu će detaljnije sutra.

VEZANE VIJESTI

Prema informacijama kojima raspolaže N1 televizija, Vanđelić je danas bio kod ministra Horvata i predao mu svoju ostavku, odnosno zahtjev za prekid ugovora o radu. Iz Ministarstva graditeljstva ne žele ovo ni potvrditi ni demantirati.

Iako se još ne znaju razlozi za njegovu odluku, ako je zaista odlučio otići s čela Fonda, velika je vjerojatnost da se radi o nemogućnosti uspostavljanja suradnje s ministrom Darkom Horvatom koji vodi Ministarstvo graditeljestva i s kojim šef Fonda mora usko surađivati. Njihovi verbalni sukobi obilježili su Vanđelićev mandat na čelu Fonda za obnovu.

Treba podsjetiti i da je Vanđelić ranije izjavio kako ne planira ostati na čelu Fonda za obnovu do kraja mandata.

Za sutra je planirana konferencija za medija na kojoj će se predstaviti redovito izvješće o radu Fonda za obnovu, a na njoj će govoriti Vuk Vuković i Martina Puljko.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar