Davor Nađi o kampanji: Kandidati nisu ponudili ništa novo, recikliraju ideje

Vijesti 14. svi 202115:14 0 komentara
Davor Nađi
Davor Puklavec/PIXSELL

Saborski zastupnik stranke Fokus i kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Nađi komentirao je u petak predizbornu kampanju istaknuvši da kandidati nisu ponudili ništa novog te da recikliraju ideje i programe.

S tim se slaže i kandidat za Nađijeva zamjenika Davor Huić.

“Zagreb je u ovoj predizbornoj kampanji, zbog većine kandidata, postao reciklažno dvorište. Ostali kandidati ništa novog nisu ponudili, čak su međusobno i prepisivali dijelove programa. Fokus je jedina stranka koja se zalaže za ukidanje prireza i transparentnost”, rekao je Huić.

Dodao je da prema njihovom istraživanju 80 posto Zagrepčana podržava stav stranke Fokus da se otpusti uhljebe na izmišljenim radnim mjestima u Gradskoj upravi i Holdingu.

Istaknuo je također kako su oni jedini predstavili prijedlog ušteda, rješenje za otpad, konkretna ulaganja u infrastrukturu i investicijski plan.

Davor Nađi je naglasio da su konferenciju za novinare simbolično održali pet minuta do podne jer smatraju da je ovo zadnji trenutak da Zagreb dobije vodstvo koje ima iskustva u upravljanju i koje dokazano zna što radi.

“Odabrali smo lokaciju ispred kafića ‘Krivi put’ jer želimo naglasiti da Zagreb nema vremena da se netko na njemu uči upravljati sljedeće četiri godine. Zagrebu ne trebaju gradonačelnici ‘na daljinski’ iz drugih zemalja, bilo financirani njemačkim ili ruskim novcem. Zagrebu ne treba promjena samo čovjeka na čelu sustava, nego promjena cijelog sustava. Zagrebu ne treba krivi put”, poručio je Nađi.

Pozvao je sve građane da vjeruju u dosadašnja djela, a ne u obećanja.

“Siguran sam da moji rezultati iz Svete Nedelje govore dovoljno za sebe i da baš zato Zagrepčani mogu vjerovati da ću jedini stvarno ukinuti prirez, uvesti transparentnost i otpustiti uhljebe”, poručio je Nađi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!