Đogaš ulazi u splitsko Gradsko vijeće, HDZ će ga predložiti za potpredsjednika

Vijesti 25. srp 202221:47 > 21:54 1 komentar
N1

Nestranački kandidat HDZ- a za gradonačelnika Splita na nedavno održanim izborima Zoran Đogaš ući će u splitsko Gradsko vijeće, a HDZ će ga predložiti na dužnost drugog potpredsjednika Gradskog vijeća, doznaje se u ponedjeljak u Gradskom odboru te stranke.

Povjerenik HDZ- a Tomislav Gojo izvijestio je da su na današnjoj, prvoj sjednici Povjerenstva HDZ-a Split donesene odluke o zamjenskim vijećnicima te stranke u Gradskom vijeću koji će tu dužnost obnašati umjesto vijećnika koji su svoje mandate stavili u mirovanje.

VEZANE VIJESTI

Temeljem odluke Povjerenstva, kao zamjenski vijećnici izglasani su: Ivana Relata, Jakša Balov, Domagoj Bajić i Vide Popović.

Dužnost predsjednika Kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću obnašat će vijećnik Vide Popović, a sve aktivnosti bit će, kažu, planirane i izvršavane u koordinaciji s Povjerenstvom i povjerenikom Tomislavom Gojom.

“Na HDZ-u kao glavnoj oporbenoj snazi u Gradskom vijeću Grada Splita je velika odgovornost. Pravovremeno ćemo ukazivati na sve ono što smatramo pogrešnim za naš grad te predlagati sve one poteze koji su potrebni kako bi naš grad krenuo naprijed”, poručili su u priopćenju iz splitskog HDZ-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare