Domagoj Ivan Milošević napušta politiku, vraća se poduzetništvu

Vijesti 25. lip 202117:31 > 17:47
Domagoj Ivan Milošević
Izvor: Marko Prpic/PIXSELL

Domagoj Ivan Milošević, koji je podnio ostavku na dužnosti saborskog zastupnik HDZ-a i predsjednika saborskog Odbora za europske poslove, oglasio se na Facebooku i najavio odlazak u poduzetništvo.

“Nakon deset godina intenzivnog bavljenja politikom, odlučio sam se vratiti u poduzetništvo”, napisao je Domagoj Ivan Milošević i dodao:

“Bila mi je čast služiti hrvatskom narodu, našoj predivnoj zemlji i stranci kojoj pripadam, najbolje što znam.

Dugo vremena za jednog poduzetnika na privremenom radu u politici, kako sam često govorio, stekao sam veliko političko, ali i nesvakidašnje životno iskustvo.

Sada se ponovno planiram posvetiti poduzetništvu, stvaranju novih vrijednosti u Hrvatskoj i na prostoru Europske Unije, ali posebno obitelji koja je prečesto bila na drugom mjestu u odnosu na politički život i poziv.

Zahvaljujem svima koji su bili podrška, kao i onima koji su bili korektni protivnici.

Najviše od svih supruzi i djeci na strpljenju i ljubavi.

Ostajem na raspolaganju svojoj zemlji, stranci i hrvatskoj javnosti kad god ću iskustvom i znanjem moći pridonijeti ubrzanju gospodarskog napretka za bolju i sigurniju budućnost naše djece.”

Dragi prijatelji, Nakon deset godina intenzivnog bavljenja politikom, odlučio sam se vratiti u poduzetništvo. Bila mi…

Posted by Domagoj Ivan Milošević on Friday, June 25, 2021

Hrvatski sabor u petak je potvrdio prestanak zastupničkog mandata HDZ-ovog Domagoja Ivana Miloševića koji je podnio ostavku na dužnost, te dolazak na njegovo mjesto Majde Burić.

Majda Burić odmah je i prisegnula da će dužnost obnašati savjesno i odgovorno u skladu sa zakonom i Ustavom.

Zbog odlaska HDZ-ova Ivana Domagoja Milošević napravljene su i izmjene u nekoliko saborskih odbora, gdje će ga zamijeniti stranački kolege Darko Sobota, Danica Baričević, Majda Burić i Marko Pavić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar