Domovinski pokret odgovorio na optužbe o nepravilnostima

Vijesti 19. pro 202217:32 0 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić poručio je u ponedjeljak kako tu stranku nije iznenadilo nepovoljno mišljenje Državne revizije za 2021. godinu, te je poručio da su sve nepravilnosti za 2022. ispravljene i Domovinski pokret nastavlja dalje.

“Nas u Domovinskom pokretu nepravilnosti u reviziji nisu iznenadile ni u jednom dijelu toga iskaza”, ustvrdio je Mario Radić u priopćenju u povodu izvješća Državne revizije. Revizija je, naime, zbog velikog broja nepravilnosti u poslovanju i financijama u 2021., toj stranci izrazila nepovoljno mišljenje, a cjelokupna dokumentacija o nepravilnostima dostavljena je Državnom odvjetništvu.

VEZANA VIJEST

Radić naglašava kako se revizija odnosi na 2021. godinu, u kojoj je Miroslav Škoro podnio ostavku na mjesto predsjednika stranke.

“Treba naglasiti da tijekom preuzimanja dokumentacije u srpnju 2021. godine nismo zatekli gotovo nikakvu dokumentaciju, bilo je neuredno i vrlo površno vođenje papirologije. Uostalom, po našim saznanjima, institucije ispituju sve to skupa”, istaknuo Radić. Dodao je i kako je dolaskom novog predsjednika i vodstva sve to ispravljeno te ne postoje više nikakve nepravilnosti.

“Ispravili smo sve nepravilnosti za ovu godinu prema uputama Državne revizije i sigurni smo da takvih propusta više neće biti. Domovinski pokret će nastaviti i dalje, jer onaj tko ne zna počistiti u svome dvorištu, neće znati ni u državi”, poručio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!