Doznajemo detalje ubojstva u Zagrebu: Izbo ga nožem nakon svađe zbog 15 eura duga

Crna kronika 13. stu 202315:35 0 komentara
Photo: Karlo Klasic/PIXSELL

Osumnjičeni muškarac tvrdi da je samo štitio majku od nasilnika koji je tražio da mu vrati novac.

Povod krvavom obračunu koji se prošli tjedan dogodio u zagrebačkom kvartu Prečko bio je dug od 15 eura. Nakon toga, kako doznajemo, stariji muškarac napao je majku mlađeg, inače invalidnu osobu. Ovaj je zbog toga potegao nož te mu zadao smrtonosne ubode.

Detalji ubojstva

U petak smo javili da je oko podneva došlo do svađe u stan u Ulici Josipa Slavenskog. Posvađali su se 48-godišnjak i 38-godišnjak, a razlog je bilo upravo dugovanje 15-ak eura. Kada je 38-godišnjak odbio vratiti dug, 48-godišnjak je otišao u stan k njegovoj majci i inzistirao da ona plati traženi iznos.

Okomio se na vremešnu ženu koja se nalazila u invalidskim kolicima i koristila kisik. U idućem trenutku 38-godišnjak je dohvatio kuhinjski nož i zadao 48-godišnjaku više uboda. Ovaj je, kako smo već javljali, podlegao ozljedama.

Sitno dugovanje

Neslužbeno doznajemo da je 38-godišnjak od ranije bio poznat policiji i to zbog zlouporabe droga i krađa. Njegov stan, u kojem je živio zajedno s majkom, bio je svojevrsna komuna, jer je tamo živjelo još nekoliko ljudi koji su ranije bili ovisni o narkoticima.

I dok tužiteljstvo tvrdi da je 38-godišnjak počinio ubojstvo zbog 15 eura duga, što je potvrdila i osumnjičenikova majka, uhićeni je tijekom ispitivanja uvjeravao da je samo želio zaštititi mamu od nasilnika. Istražni zatvor određen mu je kako ne bi ponovio kazneno djelo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!