“Dr. Andrija Štampar” donirao zaštitnu opremu sisačkoj bolnici

Vijesti 31. pro 202013:47 0 komentara
Zaštitna oprema
Unsplash (ilustracija)

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" i Hrvatski nacionalni savez sestrinstva donirali su svojim kolegama iz Siska zaštitnu medicinsku opremu, uniforme za medicinske sestre i tehničare, antiviralna odijela, vizire i rukavice, priopćeno je u četvrtak.

Nakon razornog potresa koji je pogodio područje Petrinje, Siska, Gline i brojna okolna sela, sisačka opća bolnica, koja je do potresa zbrinjavala i oboljele od koronavirusa, pretrpjela je velika materijalna oštećenja no i dalje radi te se primaju hitni pacijenti.

Ravnatelj Nastavnog zavoda Zvonimir Šostar rekao je da ova donacija još jedanput pokazuje koliko veliko srce imaju zdravstveni djelatnici i koliko se cijeni ljudski život.

“Pitali smo kolege iz bolnice u Sisku kako im možemo pomoći. Jedna od molbi je bila da im se dostave uniforme jer su bez svojih ostali u potresu. To je bilo dovoljno da ekipa iz Štampara udruži snage s predstavnicima Hrvatskog nacionalnog saveza sestrinstva i reagira na jedini ispravni način”, rekao je Šostar.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!