Dragana Jeckov za N1: Da ću biti svjedokinja doznala sam iz medija

Vijesti 21. velj 202219:39 0 komentara
Robert Anic/PIXSELL

Saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov za N1 je odgovorila na optužbe Mostovog Nikole Grmoje koji je rekao da je tvrtka koja je dobila poticaj u vlasništvo njenog prvog susjeda.

“Mi smo se zalagali za programe usmjerene na područja naseljena pripadnicima nacionalnih manjina sukladno programu Vlade RH. Zašto? Zato jer su u pitanju najnerazvijenija područja RH. Tim programom trebala su biti zadovoljena dva važna principa: regionalna zastupljenost i etnička pripadnost nacionalnih manjina uz to da su mogli sudjelovati svi stanovnici nerazvijenih područja”, rekla je Jeckov.

Dodala je da se kao “zastupnica s područja istočne Hrvatske trudila da o natječajima informiraju sve one koji žive na takvim područjima kako bi se javili i iskoristili sredstva koja su im namijenjena”.

“Što se tiče poduzetnika iz Negoslavaca, istina je jedino da živimo u istoj ulici što je i on potvrdio te između nas ne postoji nikakva druga povezanost”, rekla je Jeckov.

Kaže da s potpredsjednikom Vlade Borisom Miloševićem surađuje dugo, a poznaje ga kao vrijednog i principijelnog čovjeka.

“U vezi izjava onih koji me neosnovano optužuju i pripisuju mi ono što ni u ovom, ni u drugim slučajevima nisam radila, reći ću samo jedno, mi, zastupnici srpske nacionalne manjine navikli smo, da nas se blati, optužuje i pripisuju nam stvari kojima je cilj da se oteža ili onemogući naš rad, kako u Hrvatskom saboru, tako i u hrvatskoj politici općenito”, kazala je.

“Iz Uskoka me nisu zvali. Nitko me nije kontaktirao. Da ću biti svjedokinja doznala sam iz medija”, rekla je Jeckov.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!