Drama na letu za Split: Mladić pokušao ući u pilotsku kabinu pa se zaključao u toalet

Svijet 26. svi 202411:39 0 komentara
Pixabay/ilustracija

Prava drama odvila se u nedjelju u jutro u zračnoj luci u Gardermoen u Oslu. U pilotsku kabinu zrakoplova Norwegian Aira, koji je u 6.50 trebao poletjeti na letu DY1990 za Split, nepoznata osoba pokušala je na silu ući u pilotsku kabinu. Kada joj to nije uspjelo, osoba se zaključala u toalet u stražnjem dijelu zrakoplova.

Norveška policija je kasnije tu osobu identificirala kao 23-godišnjeg hrvatskog državljanina. Motivi za ovaj čin za sada nisu poznati, piše Slobodna Dalmacija. Zrakoplov je bio pun putnika koji su putovali na odmor u srednju Dalmaciju. Većina njih nije primjetila da se nešto izvanredno događa, pa čak ni oni koji su sjedili sprijeda.

“Zrakoplov je već bio krenuo i dok se kretao prema dijelu piste za polijetanje, odjednom se zaustavio. Prva obavijest pilota bila je da je došlo do tehničkih problema i da moraju stati. Policajci su ušli u prednji dio i nakon kratkog razgovora uputili se nazad, gdje se ovaj bio zaključao.

U avionu je nastala strka, svi su htjeli vidjeti što se dešava, pa se nije moglo dobro uočiti jesu li policajci nasilno ušli u WC ili se taj putnik sam predao. Svakako, trojica policajaca su ga s lisicama na rukama preko piste odveli u zgradu aerodroma”, ispričao je jedan od putnika.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!