Država nudi u zakup poslovne prostore u devet gradova: Evo do kada ih možete pogledati

Ekonomija 13. svi 202411:52 0 komentara
Državne nekretnine

U tijeku je razgledavanje poslovnih prostora koje su oglasile Državne nekretnine, a natječaj za predavanje ponuda je otvoren do 29. svibnja do 12 sati.

Poslovne prostore i garažna mjesta daju se u zakup u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina.

Razgledavanje prostora započelo je 13. svibnja, a među prvim prostorima zainteresirani zakupnici su pogledali najveći prostor s natječaja od 365 četvornih metara u Ulici Slobode 3 u Splitu. Pregledi su nastavljeni u Zagrebu, Puli i Osijeku, gdje se u Županijskoj 2 od 11:30 do 12 sati može pogledati najmanji prostor na natječaju.

Preostali prostori u Zagrebu mogu se obići sljedeća dva dana prema terminima objavljenima u javnom pozivu, a završit će 15. svibnja 2024., kada svi zainteresirani ponuditelji od 11:05 do 11:35 mogu pogledati državni prostor koji se daje u zakup u pješačkom prolazu Oktogon, Ilica 5, u dijelu između Cvjetnog trga i središnjeg dijela Oktogona s kupolom.

Najveći broj poslovnih prostora poslije Zagreba je ponuđen u Rijeci, gdje će polusatni pregledi prostora biti omogućeni u utorak i srijedu, 14. i 15. svibnja 2024. Prvi dan između 9 i 10 sati mogu se pogledati dva manja prostora smještena blizu riječke tržnice Brajda, jedan je na adresi Krešimirova 24A, a drugi na Brajda 4A. Od 10:15 može se pogledati i prostor koji se daje u zakup na lokaciji Prvog maja 38. Pregledi u Rijeci sutradan također počinju od 9 sati s prostorom od 82 četvorna metra na adresi Školjić 7, nasuprot istoimenog riječkog parkirališta. Od 9:40 može se pogledati prostor na Jelačićevom trgu 6, a posljednji termin razgledavanja u Rijeci predviđen je za prostrani poslovni prostor s galerijom u ulici Janeza Trdine 9A, uz Trg svete Barbare.

Državne nekretnine

U četvrtak, 16. svibnja otvoreni su termini za pregled poslovnih prostora u Bjelovaru, Poreču i Umagu, a završit će u petak, kada je na istoku zemlje, u Iloku, kada je od 11:30 na adresi Dr. Franje Tuđmana 48 omogućen pregled drugog velikog prostora s natječaja površine 300-tinjak četvornih metara.

Javni poziv za zakup poslovnih prostora 4/24 objavljen je 4. svibnja 2024., a ukupno se daje u zakup 35 prostora, od čega su 26 poslovni prostori, a devet je garaža i garažnih mjesta.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!